Sportfejlesztési Program 2013-2014.

Sikeresen pályázott a Pásztói Sport Klub (PSK) az MLSZ Sportfejlesztési Programjában!

Sporttelep-felújítási program indult – új, tao előminősítéses pályázatot hirdetett az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a 2013/2014 évekre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az amatőr labdarúgó-létesítmények (labdarúgópályák, öltözők) felújítását támogató, előminősítéses pályázatot hirdetett a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezménye program (tao) keretében.

Az előminősítésnek megfelelt szervezetek bruttó 700 ezer és 7 millió forint közötti összeget nyerhettek el, amelyet a szükséges önrésszel kiegészítve a többi között például a sporttelep biztonságát (kerítés, korlát, játékos kijáró), a szurkolók és játékosok komfortérzetét (öltöző, mosdók, lelátó, eredménykijelző), valamint a sporttelep funkcionalitásának fejlesztését (pályafelszerelések, játéktér-felújítás, öntözőberendezés) célzó beruházásokra költhetnek. A program 3 évre szól, amelynek első ütemére (2013/2014-es elszámolási időszak) a pályázatokat 2013. február 6. és 2013. március 8. között az MLSZ online rendszerében lehetett benyújtani.