Pásztó Településképi Arculati Kézikönyv

Pásztó Városi Önkormányzat a Völgyzugoly Műhely Kft közreműködésével készítteti el Pásztó Településképi Arculati Kézikönyvét. A kézikönyv a város arculati jellemzőit és értékeit is bemutatja.

A könyv készítői és az önkormányzat várja a lakosság segítségét abban, amennyiben rendelkezik Ön olyan digitális fotóval vagy régi fényképpel, mely bemutatja a város értékes szép épületeit, tereit, utcáit, szép kertjeit és természeti értékeit, az kérem juttassa el ezeket az epiteshatosag@paszto.hu címre vagy hozza be személyesen a Polgármesteri Hivatalba az I. emelet 22.sz. irodájába Bencsikné Tóth Izoldához. A digitális fotók legalább 200 dpi felbontással és legalább 1.280x960 képpont méretben készüljenek.

Völgyzugoly Kft. az Önkormányzat számára elkészíti a kézikönyvet, amely bemutatja a város lakossága által kedvelt épületeket, tereket. Kérjük, írják meg az Önök által kedvelt épület, épület együttes, tér, utca nevét vagy címét a fent megadott helyre.

A fényképeket és a kedvenc épületek megnevezését 2017. november 30-ig várjuk.

A kép beküldésével egyidejűleg kérjük, pontosan adja meg, hogy a kép mit ábrázol (a képen mi látható), valamint a beküldő nevét és lakcímét, valamint elérhetőségét. Az adatközlő egyúttal hozzájárul, hogy azt a Völgyzugoly Kft., valamint az Önkormányzat a személyes adatát nyilvántartsa és a beküldött képeket kiadványában szerepeltesse.

Köszönettel:


Dömsödi Gábor
polgármester