Meghívó

II. MUZSLA NAPI
Baráti bográcsozás
2012. július 07.

Újra hív és újra vár Bennünket, Benneteket és minden kedves érdeklődőt a MUZSLA.

Ebben az évben is elérkezik július második szombatja, és a tavalyi baráti bográcsozás emlékei, az új élmények (köztük mester-fogások) igénye ismét találkozik a hegyoldallal, Pásztó városának mesebeli tájával.

A természet és a benne szorgoskodó társaságok ez évben is csodát élhetnek meg, a környezet szeretetével fűszerezett baráti atmoszférában való időtöltést.

2012. július 7.-én 9.00 órakor a Muzslai Üdülőtulajdonosok Egyesülete éves Közgyűlésével nyitunk (mely nyilvános minden vendég részére is) majd 10.00 órakor tüzek gyújtásával startol a szabad-tűzi gasztronómiai program.

A helyszín ismét a Kúria előtti, ünnepi tisztás, szabad tűzhely-választással. A résztvevőktől reméljük a tavalyinál is nagyobb lelkesedést, hiszen az akkor készült étel-remekek nehezebben felülmúlhatók.
A szabadtéri programban a saját ötletek (tollaslabda, hegyi kerékpározás, fejelő-verseny stb.) megvalósítását szorgalmazzuk, a sütés-főzésen kívül egyéb kötött programot nem szervezünk.

Mindenkit (szakácsmestert és érdeklődőt egyaránt) szeretettel várnak a szervezők, a Muzslai Üdülőtulajdonosok Egyesületének vezetői és aktivistái.

Érdeklődni lehet:
Csoór József Egyesületi elnöknél a 06 70 3797-967
Fehér József Egyesületi FB-elnöknél a 06 20 9248-218 telefonokon