Nyertes projektjeink

Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP)
Előadóművészeti próbaterem felújítása, korszerűsítése
A kedvezményezett neve:Pásztó Városi Önkormányzat
A projekt címe:Előadóművészeti próbaterem felújítása, korszerűsítése
A szerződött támogatás összege:19 777 186 forint
A támogatás mértéke (%-ban):100

A projekt tartalmának bemutatása: A fejlesztéssel érintett szervezet, a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központ ad otthont a Pásztó városában működő Muzsla Néptáncegyüttesnek, és utánpótláscsoportjának, az Apraja Néptáncegyüttesnek.
A fejlesztés célja a fenti előadóművészeti csoportok próbahelyiségének felújítása, korszerűsítése, a helyiség izoláltságának megszüntetése, integrálása a Művelődési Központ közösségi tereibe. A projekt keretében kialakítunk egy 30-40 fő befogadására, leültetésére és egyidejű foglalkoztatására alkalmas oktató-, foglalkoztató teret, amit a két szorosan érintett művészeti csoporton kívül más művelődő közösségek is használhatnak majd.
Projektünk célcsoportjai a köznevelési intézményekben tanulók, és az egész életen át tartó tanulásban résztvevők, különös tekintettel az idősebb, nyugdíjas korosztályra.
Pályázatunkban vállaltuk, hogy a pályázat fenntartási időszakában a célcsoportból évente legalább 150 főt vonunk be az infrastuktúrafejlesztés segítségével megvalósuló informális, nem formális tanulási programunkba. A programot a Muzsla Néptáncegyüttessel együttműködve valósítunk meg. Programunk lehetővé teszi a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű emberek számára is a részvételt.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.09.30.

Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.7-16-2017-00274