Felhívás

Alkotói ötletpályázat

Pásztó Városi Önkormányzat alkotói ötletpályázatot hirdet a felnőtt korosztály számára

Tervezzünk hidat! címmel.


Arra kérjük pályázóinkat, küldjék el nekünk, milyen motívummal díszítenék a Kövicses patakra tervezett híd korlátját.

A korlát corten acélból készül, áttört motívumokkal fogjuk díszíteni.

A corten acélról a következő linken lehet tájékozódni: Mi is az a corten acél?.

Bármilyen méretben, bármilyen technikával készült pályamunkákat elfogadunk!

A pályázatra nevezni a letölthető Nevezési lap (18 év feletti pályázóknak) kitöltésével és beküldésével lehet. A Nevezési lap beküldése mellett várjuk az alkotásokat is. Kérjük, hogy a munkáról készült fényképet, vagy szkennelt képet, jpg vagy pdf formátumban, a kitöltött nevezési lappal együtt küldjék be a tervezzunkhidat@gmail.com címre!

A pályázat beküldési határideje: 2018. július 29.

A pályaműveket zsűri értékeli.

A zsűri tagjai: Dömsödi Gábor, Pásztó város polgármestere, Gaál Réka, grafikus, Kovács Miklós, Pásztó város főépítésze, Shah Gabriella, művészettörténész, Stadler Árpád művésztanár

Pásztó Városi Önkormányzat a zsűri értékelése alapján a felnőtt kategóriában (18 év feletti korosztály) 3 díjat oszt ki.

Eredményhirdetés: 2018. augusztus 4.

A beérkezett ötletek tényleges felhasználására Pásztó Városi Önkormányzat nem vállal kötelezettséget, de fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályamunkák ötleteit felhasználja a híd díszítőelemeinek tervezése során.

Az eredményhirdetés pontos helyét és idejét később hirdetjük ki, amelyről minden nevező pályázót értesítünk.

A nevezéskor megadott adatokat Pásztó Városi Önkormányzat adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázók a regisztrációval hozzájárulnak személyes adataik rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevük pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.
Szerzői és személyiségi jogi feltételek: pályázni kizárólag olyan alkotással lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, és nem sérti harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben ez mégsem teljesül, akkor az ebből fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles Pásztó Városi Önkormányzatot mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.
Pályázó a pályázat megküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy Pásztó Városi Önkormányzat alkotását a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken, köztük a paszto.hu weboldalon, facebook oldalakon közzé tegye; archívumában időbeli korlát nélkül tárolja, Pásztó Zöldváros programjának népszerűsítésére felhasználja. A pályázók a pályaművek beadásával az alkotói ötletek felhasználási és módosítási engedélyét megadják.