F E L H Í V Á S

Az állami, nemzeti, városi és egyéb ünnepek méltó megünnepléséről és közterületeken a zászlók kitűzéséről ás a fellobogózásról szóló 6/2010. (III. 26.) számú önkormányzati rendelet felülvizsgálatára.

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete januári ülésén terjesztettük elő a város 2015. évi rendezvénytervét. A testület, megismerve a rendezvénytervet úgy határozott, hogy meg kell keresni a város lakosságát, a helyi civil szervezeteket, véleményüket, javaslataikat kérve az aktuális rendelet felülvizsgálatához.

Ez úton kérünk minden, az ügy iránt érdeklődő személyt, szervezetet, hogy 2015. március 2. napjáig juttassák el a címben szereplő, e felhívás mellett olvasható rendelettel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat a forum@paszto.hu e-mail címre, vagy levélben dr. Sándor Balázs jegyző címére (3060 Pásztó, Kölcsey Ferenc út 35.)

Kérjük továbbá, hogy a felhívás mellett olvasható 2015. évi rendezvényterv vonatkozásában is írják meg észrevételeiket. Azon civil szervezetek, amelyek valamely rendezvényhez segítséget tudnak nyújtani, csatlakozni kívánnak, jelezzék azt a fenti elérhetőségeken.

Dr. Sándor Balázs
jegyző

Letölthető anyagok:

6/2010. (III. 26.) számú önkormányzati rendelet

2015. évi rendezvényterv