TÁRSADALMI EGYEZTETÉS

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat és Szervei Szervezeti és Működési Szabályainak egyes kérdéseiről szóló 27/2014. /XI.13./ önkormányzati rendelete 2. számú mellékletének II. fejezet 4.a. pontja alapján a Képviselő-testület 8/2015. /I.29./ számú határozatával 30 napra társadalmi egyeztetésre bocsátja a köztisztaság fenntartásáról, a települési hulladékok kezeléséről szóló 15/2011. (VI.30.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelettervezetet.

A társadalmi egyeztetés keretében az állampolgárok, a nem állami és nem önkormányzati szervek, szervezetek véleményt nyilváníthatnak az alábbi elektronikus levélcímen:

muszak@paszto.hu

vagy hagyományos módon, írásban, papírlapon, amely személyesen a Pásztói Polgármesteri Hivatal Főmérnökségén leadható, vagy postai úton az alábbi címre megküldhető:

Pásztói Polgármesteri Hivatal
Főmérnökség
3060 Pásztó, Kölcsey u 35.

A véleménynyilvánítás határideje: 2015. március 6.

Nem vehető figyelembe az a vélemény, amely sérti a közerkölcsöt, a rendelet tárgyához nem illeszkedik, vagy név nélküli.

Pásztó, 2015. február 2.

Dömsödi Gábor
polgármester

Letölthető anyagok:

Javaslat a köztisztaság fenntartásáról és a települési hulladékok kezeléséről szóló 15/2011. /VI. 30./ önkormányzati rendelet módosítására /I. forduló/.

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 15/2011. /VI. 30./ önkormányzati rendelete a köztisztaság fenntartásáról, a települési hulladékok kezeléséről